sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Jerezin Feria-viikko

Eilen jännitettiin Suomessa jääkiekkoa, täällä jännitettiin La Ligan toiseksi viimeistä kierrosta. Real Madrid hoiti oman osuutensa 5-1 ja Barcelona omansa 2-3. Näin ollen piste-ero säilyi yhdesä pisteessä ennen ensi sunnuntain viimeistä kierrosta. Tänään suuntaan Estadio de Ramon Carranzalle seuraamaan Liga Adelanten kamppailua Cádiz-Elche. Ottelussa on panosta runsaasti, ja odotankin viihdyttävää peliä.

Tiistaina kävimmen Jerezissä päiväseltään, siellä on tänään viimeistä päivää käynnissä Feria, joka tarkoittaa suomeksi vapaapäivää. Kaupungissa on erillinen Feria-alue, johon ihmiset kerääntyvät iltaisin tanssimaan ja soittamaan flamencoa. Naiset (señoritas) pukeutuvat röyhelopukuihin ja miehet (caballeros) erilaisiin ratsastusaiheisiin asuihin. Muutaman kuvan kerkesin nappaamaan, ne löytyvät taas tuolta Picasa-webalbumista.
Keskiviikkon sain vihdoin myös vierailtua tuossa Cádizin katedraalissa sisällä. Olihan se hieno, mutta ei yltänyt Cordóban ja Sevillan vastaavien tasolle.

Keskiviikkona pääsin myös aloittamaan kouluhommien tekoa todenteolla, sain tarvittavan materiaalin kirjeellä Jyväskylän yliopistoon suoritettavaa kurssia varten. Sen parissa vierähtikin torstai, perjantai. ja vieläpä lauantai aamupäiväkin. Golfaamassa kävin perjantaina aamupäivällä, pelasin parasta peliä mitä olen täällä Espanjan aikana pelannut. Tuloskorttiin merkattiin +3, 75 lyöntiä, joka on hieman yläkanttiin, se ei ihan vastaa kentän tapahtumia. Tiiltä peli kulki tavallisesti, muutamia hyviä draiveja ja huonoja ei tullut ollenkaan. Rautapelikään ei ihan sädehtinyt, mutta oli tasaisen varmaa suorittamista. Muutos aikasempaan koskikin lyhyitä pitchejä ja chippejä, ne löysivät mukavasti lipulle. Putteja kertyi 29, vaikka otin kolmesti 3 puttia :). Tähän yksi outin kautta tehty tupla ja 5 birdietä. Tässä valossa peli oli parasta tähän asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti