maanantai 3. toukokuuta 2010

Kisoista selvitty

Kisat on kisattu ja voittajaksi selviytyi Cádizista kotoisin oleva Alvaro Quiros ensimmäisen uusintareiän jälkeen.
Pitkälyöntinen Quiros oli selkeästi rauhallisin kilpailun viimeisillä väylillä. Kilpailu ratkesikin muiden hölmöilyyn. Ensin kisaa 3 lyönnin erolla ennen viimeistä päivää johtanut englannin Mark Foster lipsautti 16 .grinillä ja 18. griinillä metrin putit ohi. Jälkimmäinen lipsautus maksoi paikan uusintaan. Uusintaan Quiros sai vastaansa edellisviikon ykkösen James Morrisonin niin ikään englannista. Morrison löi loistavan draivin jälkeen duffi-hookin griinistä lyhyeksi veteen. Näin Quirokselle jäi helppo työ lyödä pallo griinille ja putata kahdesti mestaruuteen.
Mikko Ilosen peli viimeisellä kierroksella ei ollut edelleenkään vaivatonta: Ensimmäiseen kahdeksaan reikään vain 1 griiniosuma ja 2 väyläosumaa. Silti Mikko oli siinä vaiheessa kierrostaan kaksi alle parin. No, noilla griiniosumilla bogeja alkaa jossain vaiheessa tulemaan. Mikko päätyikin lopulta tulokseen 72, eli pariin.

Tällä viikolla ei ole mitään ihmeempiä luvassa, muutama kierros golfia. Ehkä Jerezin kaupunkiin tutustumaan päiväseltään jonakin päivänä. Matka on junalla 35-40 min ja 3 euroa. Cádizissa on selkeästi viileämpää kuin Sevillassa, meri tekee aika paljon eroa. Ero on noin 3-4 astetta ja välimatkaahan on 120 kilometriä. Kisaviikonloppuuna Sevillassa päästiin paikoin jopa 33 asteeseen. Tälle viikolle on Cádiziin luvattu 22-23 astetta, ei paljoa tuulta. Hyvät pelikelit siis.