perjantai 14. toukokuuta 2010

Arjen riemuja

Luennolla on istuttu maanantaista torstaihin ja ruokaa laitettu. Tiistaina käytiin lounasbuffetissa koulun jälkeen, tuli taas syötyä koko rahalla. Illallakävin juoksulenkillä pitkästä aikaa, 9 kilometriä meni 50 minuuttiin ja jalkojen lihakset ovat vieläkin kipeät. Eilen en meinannut päästä rappusia alas. Keskiviikkona oli ohjelmassa golfkierroksen jälkeen Irlantilaisen Brendanin läksiäiset, lahjaksi annettiin Pandan lakua ja salmiakkia. Torstaina kävelyä kaupungilla, pyykinpesua ja Jääkiekon MM-kisojen seuraamista.

Tänään perjantaina kävin golfaamassa, keli oli todella tuulinen, eikä harjoittelusta tullut oikeen mitään. No, käytiinpähän kuitenkin kävelyllä bägi selässä, se on hyvää liikuntaa se. Tänään en aio tehdä enää mitään erikoista, ruokaa naamariin ja Suomen pelin seuraamista, aikaisin nukkumaan, that's the plan. Huomenna kartoittamaan naapurikaupunki Puerto de Santa Marian feriat, tuosta niemenkärjestä lautalla ylitse 25 minuuttia, ja se on sitten siinä. Kuvia luvassa tapahtumista viikonlopulla!

1 kommentti:

  1. Miten ihmeessä oot motivoitunut lenkkeilemään? Mä vaan kävelisin ja katselisin noita hienoja taloja, sinistä taivasta, vihreää merta ja tietysti tummia senoritoja.

    VastaaPoista