maanantai 25. tammikuuta 2010

Pakkailuja ja muita mietintöjä

Tänään laitoin golfbägin lähtökuntoon. Sain Villeltä lainaksi erittäin hyvän matkasuojan, bägi + palloja, kengät, vaatetta mahtui helposti. Seuraavaksi pitää ruveta katselemaan itse matkalaukun sisältöä. Yöt ja aamut saattavat olla aluksi viileitä (+10) , joten kai joku villapaitakin pitää ottaa mukaan. Pitkät kalsarit saavat kyllä jäädä kotia ihan periaatteesta :) Viime viikolla kävin ostamassa paikallisesta erä/patikointi/metsästysliikkeestä puuvillaa olevan ns. makuupussin tyylisen lakanan, joka menee todella pieneen tilaan, se voi olla omiaan noissa keleissä.
Rakennukset on Cádizissa rakennettu aikoinaan siten, että ne ovat päivällä mahdollisimman viileitä. Lämmitys ei ole mikään yleinen juttu.
Laitoin tänään sähköpostia mm. koordinaattorilleni, jonka kanssa on tarkoitus pitää tapaaminen heti Cádiziin päästyäni, hänen kanssaan katsotaan valmiiksi kurssit joita tulen keväällä käymään. No, vastaushan tuli hyvinkin nopeasti, mutta osoittautui hyödyttömäksi: Automaattinen poissaolovastaus, lomalla ja 5. helmikuuta jälleen tavattavissa. No sehän ei mikään katastrofi kuitenkaan ole, kielikurssi alkaa heti, ja varsinainen lukukausi vasta 8.helmikuuta joten eiköhän ne kurssit kerkeä valita myöhemminkin.
Ensiksi perille päästyäni, maanantai aamuna, minun tulee käydä paikassa nimeltä Oficina de relaciones internacionales - kansainvälisten asioiden toimisto. Siellä tulee vilauttaa eurooppalaista sairaanhoitokorttia, ja antaa ilmeisesti passikuva. No se selviää sitten siellä. Kohtuullisen uudesta Nokialaisestani tulee olemaan hyötyä, sillä osoitteita joissa tulee käydä on muutama. Suunnistaminen onnistuu parhaiten kännykän navigointi-toiminnolla.
Golfia pitää käydä pelaamassa heti kun kerkiää, viikolla tosin kielikurssi loppu klo 14:00 ja pimeää tulee Google earthin sunrise/sunset toiminnon avulla selvitettynä n. 18.30. Aluksi pelaaminen  siis varmaankin treenaamiseen, ja 9. reiän pelaamiseen. Viikonloppuisin tietysti kerkeää pelata vaikka 36 reikää :)



Slopetaulukkoa en ole Villa Nuevan kentän sivuilta löytänyt, tuloskortin kylläkin. Kenttä on hieman pidempi kuin Laukaa, backteeltä mittaa kertyi n. 6150m. Usealla kenttäarvosteluihin keskittyneellä sivustolla ko. kenttä oli rankattu kohtuullisen vaikeaksi, joka on enemmän kuin tervetullutta, sillä kaipaan haasteita myös golfkentällä. Yli 400 metriset par neloset tulevat tarjoamaan kunnon pelillisen vastuksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti