perjantai 22. tammikuuta 2010

Lähtö lähenee


Tämä blogi kertoo viimeiset kuulumiseni opiskelijavaihdostani Cádizin kaupungista, Espanjasta. Tarkka lähtöpäivä on siis 30. tammikuuta, ja vaihto kestää juhannukseen saakka. Pyrin päivittämään blogia vähintään parin päivän välein, tai aina kun jotain kirjoitettavaa on. Toki facebook, skype, ja sähköpostikin ovat käytössä.

Kaikki vaihtoon liittyvät hallinnolliset asiat pitäisi olla kunnossa.
Katto pään päälle löytyi yliopiston omasta asuntolasta, Residencia Campus Cádizista. Kyseessä on solu-tyyppinen ratkaisu, jossa asun yhden toisen vaihto-oppilaan kanssa. Huoneen hintaan kuuluu myös aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala maanantaista lauantain lounaaseen saakka.

Ensimmäiselle kurssille on ilmoittauduttu, ja se on maksettu. Kyllä, kahden viikon intensiivikielikurssi on maksullinen, yhteensä 187 €. Kahteen suomalaiseen olen ollut yhteydessä facebookin välityksellä, joista toinen opiskelee myös kevään Cádizissa. Toinen on ollut kaupungissa syyslukukauden ja lähtee takaisin suomeen helmikuun aikana.

Harrastuksiakaan en ole unohtanut: golfmailat lähtevät tietysti mukaan. Kenttä jossa pelaan, sijaitsee n. 15km päässä kaupungista ja on nimeltään Villa Nueva Golf Resort. Sähköpostitiedusteluihin sain erinomaisen ja palvelualttiin vastauksen, toisin kuin muilta alueen kentiltä. Lisäksi bussiyhteys kaupungista on kohtuullinen, pysäkeiltä ehkä yhteensä 2km kävelyä. Pelaaminen kustantaa hieman enemmän kuin kotikentälläni Laukaassa vuokrapelioikeudella pelattaessa.

Kaikki on siis tavaroiden pakkaamista lukuunottamatta kunnossa, saatan yhden tekstin vielä ennen lähtöä tänne kirjoittaa. Tai sitten en :) Viimeistään sitten sieltä periltä, sanotaanko nyt ei kovin vielä lämpimästä, mutta ainakin historiallisesta vaihtokohteestani.

Ps. Blogin nimi, Viaje Del Toro, tarkoittaa suomeksi härän matkaa. Luonnollisesti, olenhan horoskoopiltani härkä! Ja klikkaa karttaa, niin näet sen isompana.

1 kommentti:

  1. Hyvä aloitusjuttu. Voisit sitten kirjoittaa, miten matka Barcan kautta sujui ja kustansi
    t. Iskä

    VastaaPoista