lauantai 24. huhtikuuta 2010

Viikko vierähti

Ensiksi pahoittelut kirjoittelutahdin hiipumisesta. Siihen on oikeastaan kaksi syytä. Ensimmäinen on se, että mitään hirvittävän mielenkiintoista ei ole tällä viikolla tapahtunut. Toinen on se, että olen tällä viikolla panostanut kielen oppimiseen rutkasti. Netissä olen tehnyt harjoituksia, välillä lukenut tunnilla tehtyjä muistiinpanoja ja palauttanut tehtäviä opettajalle korjattavaksi. Käsittelemme espanjantunneilla tällähetkellä subjunktiivia. Kyseistä rakennetta ei suomen kielessä ole, ja sen takia asia on suhteellisen vaikea omaksuttava. Luulen, että asia ei tuota minulle ns. harmaita hiuksia. Ennemmin harmaita hiuksia tuottaa se tosiasia, että tuota ikää tulee yksi numero lisää ensi tiistaina.

Keskiviikkona kävin paikallisessa hypermarketissa. Hipercor- niminen kauppa oli sekoitus Suomalaisia Prismaa ja Cittaria höystettynä Mestarin Herkun tasoisella ruokaosastolla. Varsin onnistunut "kaikki saman katon alta"-tyylinen sekoitus. Löytyipä ruokaosastolta jopa Vaasan näkkileipää ja Pandan lakua.  Hintatasoltaan kauppa olikin edullinen, joten keskitän suurempia ruokaostoksia tulevaisuudessa sinne. Muistaakseni Norjalaista merilohta myytin 7,95€/kilo.

Golfaamaan kerkesin perjantaina ja lauantaina. Kelit ovat olleet suotuisat golfin pelaamiselle, ei tuule paljoa ja on sopivan lämmintä. Pelit sujuivat vaihtelevasti, hieman ongelmia tuottaa suuntaaminen. Korjasin sitä hieman rangella, ja nyt pallot löytyvät noin 5-6m kohteesta oikealle. Puttaaminen on ollut nousujohteista koko täällä olon ajan, ja nyt viime kierrokset ovat tuntuneet erinomaisilta. Myös puttiasentoa ja strokea olen vähän muuttanut ja sen myötä olen saanut paremman kontrollin pidempiin putteihin. Tänään (sunnuntaina) saatan mennä pelaamaan, mutta en tiedä vielä varmaksi. Rantakelit ovat sen verran hyvät, että auringonotto ja lepäily ensi viikkoa varten ei kuulosta myöskään huonolta vaihtoehdolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti