tiistai 27. huhtikuuta 2010

"Ei pilven hattaraa..."

Tunnelmat ovat hyvät ensinnäkin sen takia, että lämpöä ja aurinkoa on riittämiin. Toiseksi myös sen takia, että nyt eletään Veteraanipäivää, joka tarkoittaa sitä, että on aika taas juhlistaa syntymäpäivääni. Juhlimiset ovat menneet täällä arkisissa merkeissä: läksyjä on tehty, kattoterassilla otettu aurinkoa ja on ruokaa laitettu. Illalla käyn "tuulettumassa" jossain pubissa kavereiden kanssa.

Kuten viime blogikirjoituksessani lauantaina ounastelin, ei minusta ollut sunnuntaina golfkentälle lähtijäksi. Tai oikeastaan olinkin jo lähdössä, kunnes huomasin mielenkiintoisen jalkapallo-ottelun pelattavan täällä Cádizissa.
Pieni pallo vaihtui hieman isompaan. Täällä pelattiin sarjasijoitusten kannalta erittäin tärkeä ottelu Cádiz - Girona.
Lippujen hinnat olivat "romahtaneet" sitten viime pelin, paraatipaikoille pääsi kymmenellä eurolla. Itse ottelutapahtuma olikin vähintään riehakas. Ei ole sattumaa, että Cádizin kannattajat valittiin kauden 2005-2006 päätteeksi La Ligan parhaimmaksi yleisöksi. Cádiz voitti kyseisen ottelun komeasti 2-0. Tuntui, että koko kaupunki on paikalla seuraamassa peliä. Kuvia ja pari videota löytyy Picasasta.

Kuuntelen tässä samalla Radio Suomesta Jääkiekon SM-liigan neljättä finaaliottelua TPS-HPK. Kyllähän finaalissa ovat urheilullisesti oikeat joukkueet, mutta ei tämä lisää Jääkiekon suosiota Suomessa. Radiosta käsin seurattuna ottelusarjasta puuttuu täysin SM-liigan sloganin mukaisesti: Draama ja Rytinä. Minkälainen finaali oltaisiinkaan saatu Jypin ja KalPan välille? Uskon, että paljon viihdyttävämpi. No, ehkä ensi vuonna.

Loppuviikosta olisi siis lähtö Sevillaan katsomaan Euroopan Tourin kilpailua, Espanjan avoimet - Open de España. Perjantaina kuljen Mikko Ilosen mukana, ja toivottavasti myös lauantain ja sunnuntain. Seniorigolfia pitää seurata myös, luulenpa että Colin Montgomerie, Darren Clarke ja Miquel Ángel Jimenez löytyvät samasta ryhmästä kaksi ensimmäistä kierrosta. Saapas nähdä, lähtöaikojen pitäisi löytyä hetkenä minä hyvänsä europeantour.com - sivustolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti