sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Nyt on päästy golfin makuun

Heipä hei vaan! Karnevaalit alkavat vedellä viimeisiään, mutta vielä tänään pitäisi jotakin vilinää kaupungilla olla.
Madrid on tosiaan otettu haltuun. Erittäin mukava kaupunki, paljon historiallisia kohteita oli nähtävänä. Mukaanlukien hostelli jossa yövyin oli rakennettu 1700-luvulla. Jalkapallo-ottelu oli harvinaisen kuumaverinen ainakin näin pohjoismaalaisin silmin katsottuna. Toisen puoliajan alussa tarvittiin mellakkapoliisia pitämään turkkilaiset kurissa. Virkavalta taisi suurinpiirtein jopa onnistua. Lopputulos 1-1 oli katsomotapahtumien kulkuun nähden loistava tulos :)

Golfia olen käynyt pelaamassa nyt viikonloppuna 2 kierrosta, ja peli alkaa sittenkin löytyä pikkuhiljaa. Lähipeli on tuskaista, chipit, lobit ja pitkät putit tuottavat vaikeuksia. Silti tarvoin ensimmäisen kierroksen tulokseen +1, ja tänään aavistuksen paremmalla tatsilla PARiin. Syntyipä muuten kauden ensimmäinen eaglekin, 465 metrisellä par 5:lla. Kenttä on ollut todella märkä, vettä on tullut öisin runsaasti. Päivällä on silti paistanut aina aurinko.
Peli kulkee yllättävän mukavasti, kun ei suurempia korjauksia rupea miettimään kierroksen aikana. Silti kehittymisen varaa olisi kyllä, mutta ei viitsisi millään ruveta sotkemaan peliä juurin nyt :).
Golfbägiä olen kantanut, saatan käydä ostamassa jostain urheiluliikkestä kärryt. Syystä että trolley maksaa 5€ per kierros joten kevään mittaan siitä kertyisi huomattava ylimääräinen lasku.

Nyt täytyy lähteä etsimään jotakin syömistä. Niin ja koulu alkaa huomenna yhden luennon voimin. Luvassa englanninkielinen informaatioteknologiaan liittyvä lingvistiikan kurssi. Maltan tuskin odottaa.

2 kommenttia:

  1. Sä mitään kärryjä tartte, kanna kanna, niin haba kasvaa!

    VastaaPoista
  2. Niin kai se pitäiskin! oon vielä kävelly lähes aina bussipysäkiltä kentälle ja takasin, yht 5 km :)

    VastaaPoista