tiistai 23. helmikuuta 2010

Helmikuun viimeistä viikkoa viedään

Kohta on tullut oltua jo kuukauden päivät reissussa. Kurssit pyörähtävät tällä viikolla käyntiin ja jokaisena päivänä pitäisi olla ainakin yksi luento. Maaliskuun toisella viikolla alkaa myös uusi kielikurssi, 10 viikkoa kestävä normaali espanjankurssi.

Eilen piti alkaa ensimmäinen informaatioteknologiaan liittyvä kurssi, lingvistiikkaa englanniksi, mutta tietenkään ilmoitetussa paikassa ei näkynyt ristin sielua. No sitten marssin tiedekunnan toimistoon, ja kyselin että pitääköhön nämä mulle annetut tiedot paikkansa. Sain vastaukseksi, että ajat ovat oikeat, mutta luentosali on eri. No, siitä sitten tähän uuteen luentosaliin ja kappas kummaa, ei sielläkään ketään. Sitten takaisin toimistoon, eivät tietenkään tietäneet siellä asiasta enempää. Sanoivat että riippuu professorista, miten kukin aikoo luentoja pitää. Kiva. No, sitten googletin professorin puhelinnumeron ja soitin pariin kertaan, ei vastausta. Sitten googletin professorin työhuoneen numeron, ei sielläkään ketään. Viimeiseksi soitin omalle koordinaattorille, ja hän pahoitteli tilannetta ja lupasi selvittää asiaa. Että sellaista, tänään uusi yritys toisen kurssin kanssa :).

Nyt aamupäivästä ajattelin käydä ihan lenkillä, pitää käydä testaamassa uudet juoksu/tennis/kävely/ihanmitkävaan-kengät. Kävin nimittäin tuolla Puerto de la Santa Marian kaupungissa ostoksilla lahden toisella puolella. (Tämä on just se kaupunki josta Kolumbus lähti toiselle vähän pidemmälle risteilylle vuonna 1493.) Decathlon-urheiluliikkeestä tarttui mukaan myös jättikokoinen pyyhe biitsihommia varten. Hypistelin myös hieman golfkauden uutuustuotteita, mm. Callaway Jaws-wedget tuntuivat ja näyttivät makeilta.

Kelit lämpenevät ja paranevat viikko toisensa perään. Sama trendi on nyt jatkunut toista viikkoa, päivällä paistaa ja yöllä tulee paikoin sadekuuroja. Käy erittäin hyvin näin päin. Golfkenttä on paikoin märkä, mutta Suomen kesään (ja kenttiin) tottuneena ei tunnu missään. Välillä tuulee aika navakasti tuolla paikallisella "rantaväylällä". Surffikelit olisivatkin aika otolliset juuri nyt, aaltoja nimittäin riittää. Meriveden lämpötila pyörii tällähetkellä noin 19 asteen molemmin puolin.

Niin, sunnuntaina käytiin näyttämässä suomalaista ruokahalua meksikolaisessa ravintolassa. Tilasin järjettömän kokoisen salaatin ja hampurilaisaterian, mexikaano naureskeli että nyt tulee suomipojalle noutaja; täytyy tunnustaa että hetken epäilin sitä itsekin. Mutta hyvinhän se maistui ja täytyi ihan kostoksi ottaa valkosuklaajäätelökakkua jälkkäriks. Nyt tällä viikolla on siirrytty taas asuntolan ruuille, kun karnevaalit ovat ohi ja keittäjät ovat palanneet töihin.

Adíos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti