lauantai 19. kesäkuuta 2010

1h24min

Sen verran on nyt sitten jäljellä. Viimeiset viikot menivät ohi nopeasti. Tällä viikolla pyörähdettiin Sevillassa ja eilen Afrikan puolella Marokon Tangerissa. Sevillassa olivat myös Tom Cruise ja Cameron Diaz, kuvaamassa pr-materiaalia uutta elokuvaansa Knight and Day:tä varten. Elokuvaa on muuten kuvattu Sevillan lisäksi viime syksynä myös Cádizissa.

Eilen tosiaan pyörähdettiin Tangerissa, josta minulla ei ollut etukäteen muuta tietoa, kuin että se on yksi Afrikan Tähti-lautapelin aloituspaikoista :). Kävelimme Tangerin vanhan kaupungin, Medinan kiemuraisilla kujilla. Olkalaukusta pidin kiinni kaksin käsin, sen verran erikoisen näköistä porukkaa kujilla pyöri. Tee oli muuten loistavaa, maistui hieman piparmintulle. Raikasta jopa, vaikka kuumaa tietysti olikin. Arabialainen kebab, Shawarma oli tietysti kokeiltava. Kanaa ja kasviksia käärittynä pitalättyyn joka oli ryyditettynä jollain erikoisella mausteella, luulisin että kardemummalla ja kanelilla. Hyvä setti oli tuokin. Kaupankäynnin perinteet ovat kyllä tiukasti kulttuurissa. Vähän väliä oli joku hihassa kiinni, että osta tästä, hyvään hintaan! Ei meinannut hermo kestää, kun arviolta kahdeksatta kertaa joku tarjosi vyötä ostettavaksi. Kun en osta niin en osta. Mutta kun ei vaan mene perille. Onneksi äiti rauhoitteli, että maassa maan tavalla. Niinhän se on.

Juuri ja juuri on saatu matkalaukut kiinni, tavaraa on reilusti, minun laukuissa ja golfbägissä arviolta 40 kiloa. Takuuvuokra on taisteltu takaisin (kyllä, ei mennyt niin kuin elokuvissa) ja huone on siivottu. Sitten ei muuta kuin kotia kohti. Hieno kokemus, ei tarvitse katua. Todennäköisesti ymmärrän vasta myöhemmin Suomessa missä on käyty, mitä on tullut tehtyä, opittua ja saavutettua. Kesä Suomessa menee töiden merkeissä Laukaassa, odotankin jo pääseväni takaisin tuttuihin maisemiin.

Tämä oli tältä erää viimeinen kirjoitus tässä blogissa, Google Analytics on kerännyt tietoa lukijoista, ja aika mukavasti on lukukertoja kertynyt, noin 150 kuussa. Katsotaan jos jossain vaiheessa aloitan blogihommat uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti