perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pitkänperjantain viettoa

Tänään heräsin vasta 11 maissa, koska tänään pidän välipäivän golfista. Suuntasin pienelle kävelylle kaupungille. Mukaan tarttui pari sanomalehteä ja täytetty patonki. Ne kainalossa suuntasin kämpille, jossa laittelin aurinkorasvaa iholle ja aurinkolasti päähän ja suuntasin kattoterassille nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Siellä pyörähtikin pari tuntia mukavasti. Nyt pieni internet-sessio ja sitten etsimään, josko kaupungilta löytyisi juustoraastetta. Ajattelin nimittäin tehdä pellillisen pizaa illalla, aineksia kun on juuri sopivasti yhteen peltiin. Eipähän jää sitten hyviä elintarvikkeita käyttämättä. Jypin ottelua pitää seurata myös netin välityksellä.

Illalla on kuulemma pyhän viikon tapahtumat, procesionesit kovimmillaan. Lähden kameran kanssa seuraamaan mitä tuleman pitää. Luultavasti samaa kuin tähänkin asti tällä viikolla, eli ihmisvilinää, musiikkia ja marsseja ympäri kaupunkia. Marssijat kulkevat kaavut päällä (ja ilman kenkiä), joita seuraa kantajien porukka, jotka kantavat isoja Jeesusta ja kristinuskoa esittäviä lavasteita/patsaita. Tunnelma onkin melko erilainen verrattuna suomalaiseen pääsiäiseen, vaikka nämä juhlat eivät välttämättä olekaan keskenään vertailukelpoisia. Yhteistä taitaakin olla vain siteet kristinuskoon ja ajankohta.

Huomenna on taas golfin vuoro. Aamulla hieman harjoittelemaan lähipeliä, sitten toiveissa on ehjä kierros ilman suurempia töppäilyjä. Alkuviikosta loistava avauspeli meni torstaina täysin sekaisin. Väylät eivät löytyneet sitten millään. Väyläosumia kertyi hulppeat 3, mutta griineihin osuin paremmin, yhteensä 10 kertaa. Molempia lukuja lähden parantamaan, ja koko kauden yhtenä tavoitteena onkin saada griiniosumat vakiintumaan mahdollisimman lähelle 14-15:ta. Jos pystyy lyömään kierrokseen 15 griiniosumaa, niin huonompanakin puttipäivänä tulos ei poikkea paljoa PARista. Hyvänä päivänä mennään taas muutaman alle PARin. Sellaisia mietintöjä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti