torstai 25. maaliskuuta 2010

Málagaa ja Open de Andaluciaa kohti

Noin 1,5 tuntia bussin lähtöön Málagaa kohti. Luvassa on Euroopan Tourin kilpailu Open de Andalucia, jota menen katsomaan perjantaista sunnuntaihin. Yövyn tutun keskisuomalaisen pariskunnan luona, jotka kesäisin pelaavat Peurunkagolfissa. Mikko Ilonen on mukana kilpailussa, kuten myös Miquel Ángel Jimenez, tourin pitkälyöntisimpiin kuuluva Alvaro Quiros, David Howell ja monia muita, jotka nähdään tätä seuraavana viikonloppuna US Mastersissa. Kameran akku on siis latautumassa :). Liput kilpailuun eivät maksa torstaina ja perjantaina mitään, Lauantai tai Sunnuntai maksavat 10€/päivä, tai molemmat viikonlopun päivät yhteensä 15€. Varsin kohtuullista siis.

Seuraavalla viikolla on Semana Santa, pääsiäisviikko suomalaisittain. Luentoja ei ole, ja suunnittelenkin jo hieman seuraavaa reissua, suuntana ehkä Sevilla. Ensi viikolla täytyy keskittyä golfin katsominen sijasta itse pelaamiseen. Toivottavasti kelit suosivat, ainakin tällä hetkellä sääennuste lupaa varjoon kahtakymmentä astetta ja ehkä muutaman sadekuuron. Enköhän pelaamaan siis pääse.

Eilen tein pizzaa kämppiksilleni muuton kunniaksi, ja hyvin näytti maistuvan. Aika yllättävää, että kaupasta ei löytynyt laisinkaan normaalia palahiivaa, vaan ainoastaan kuivahiivaa. Hyvin onnistui kuitenkin silläkin.
Nyt tekemään eväsleivät matkalle  ja sitten bussiasemalle.

3 kommenttia:

  1. Moikka. Onhan sulla jo ehtinyt olla mahtavia matkoja.

    VastaaPoista
  2. Taisit olla Mikko Ilosen kanssa kuvassa!?

    VastaaPoista
  3. Juu osuttiin Mikon kanssa samaan kuvaan ennen perjantain kierrosta :)

    VastaaPoista